Het Tattoo studio Alphen team

tattoo studio alphen dave

MadeByDaves

Dave is een ervaren allround tattoo-artiest met een specialiteit in realisme, vooral in zwart-wit. Hij heeft een passie voor tekenen sinds zijn jeugd, en biedt jou een unieke ervaring waarbij uitgebreid de tijd wordt genomen. Dit resulteert altijd in prachtige tattoos en tevreden klanten!

tattoo studio alphen nikita

TattooDora

Nikita is een opkomend talent onder begeleiding van Dave. Ze specialiseert zich in dotwork mandala's en kleurrijke tattoos. Daarnaast beheerst ze ook andere stijlen. In de stoel bij Nikita voelt het echt als een dagje selfcare, ze laat je op je gemak voelen en heeft altijd een luisterend oor.  

danuta allround tattoo artieste

TattoosByDanuta

Danuta is een tattoo-artiest met ervaring in verschillende stijlen, waaronder New School, Neo Traditional, American Traditional, Black and Gray, en Realisme. Dankzij haar achtergrond in grafisch design en haar oog voor detail, ontwerpt ze unieke en prachtige tatoeages. Klanten waarderen haar om haar betrouwbaarheid, eerlijkheid en de tijd die ze neemt voor elke klant. Haar creativiteit en artistieke vaardigheden zorgen ervoor dat elke tatoeage een persoonlijk kunstwerk wordt.