Het Tattoo studio Alphen team

tattoo studio alphen dave

MadeByDaves

Dave is een ervaren allround tattoo-artiest met een specialiteit in realisme, vooral in zwart-wit. Hij heeft een passie voor tekenen sinds zijn jeugd, en biedt jou een unieke ervaring waarbij uitgebreid de tijd wordt genomen. Dit resulteert altijd in prachtige tattoos en tevreden klanten!

tattoo studio alphen nikita

TattooDora

Nikita is een opkomend talent onder begeleiding van Dave. Ze specialiseert zich in dotwork mandala's en kleurrijke tattoos. Daarnaast beheerst ze ook andere stijlen. In de stoel bij Nikita voelt het echt als een dagje selfcare, ze laat je op je gemak voelen en heeft altijd een luisterend oor.  

danuta allround tattoo artieste

TattoosByDanuta

Danuta is een tattoo-artiest met ervaring in verschillende stijlen, waaronder New School, Neo Traditional, American Traditional, Black and Gray, en Realisme. Dankzij haar achtergrond in grafisch design en haar oog voor detail, ontwerpt ze unieke en prachtige tatoeages. Klanten waarderen haar om haar betrouwbaarheid, eerlijkheid en de tijd die ze neemt voor elke klant. Haar creativiteit en artistieke vaardigheden zorgen ervoor dat elke tatoeage een persoonlijk kunstwerk wordt.

Fabietto

Fabio begon met tatoeëren op 22-jarige leeftijd in Milaan, waar hij geboren en opgegroeid is. Op 27-jarige leeftijd besloot hij naar het buitenland te verhuizen om zijn tatoeage technieken te verdiepen en verbeteren door samen te werken met verschillende internationale tatoeëerders. Fabio zal naar veel landen gaan, zoals Amerika, Australië, Engeland, Spanje, Nederland en stoppen in België, met name in Antwerpen. De stijlen die hij het liefst tatoeëert, zijn geometrisch, ornamentaal en neotraditioneel. Nu transformeert Fabio zijn kunst in gedachten en ideeën in onuitwisbare herinneringen op de huid van zijn klanten. Zijn sleutelwoorden in zijn werk zijn toewijding en doorzettingsvermogen.

Wil jij praten over je volgende tattoo ontwerp?

Boek dan een vrijblijvend consult met een van onze artiesten. Op die manier helpen wij je met het maken van de juiste keuzes en hoor je meteen wat er wel of niet mogelijk is. Samen komen we tot de perfecte tattoo voor jou!