Onze prive tattoo studio in Alphen aan den rijn

Voel je meteen welkom in onze privé tattoo studio in alphen aan den rijn met de rustige, ruimtelijke en luxe uitstraling. Om onze volledige focus op jou te richten, werken wij uitsluitend op afspraak. Onze voorkeur gaat ernaar uit dat je alleen naar onze afspraak komt. Wil je toch graag iemand meenemen? Dan kunnen wij dit natuurlijk altijd overleggen! Bij ons ben je van alle gemakken voorzien zoals drinken en een snack. Je kunt ook zelf je eten meenemen en bij ons opwarmen in de magnetron. Daarnaast hebben we ook een koelkast, wc en wifi.

Zodra we klaar zijn met jouw tattoo krijg je een uitgebreide uitleg over de nazorg en krijg je gratis hustlebutter mee waarmee jouw tattoo het beste geneest. Dit product gebruiken wij zelf ook. 

Dotwork mandala tattoo op rug

Onze high end tattoo studio

Dotwork mandala tattoo op arm

Waarom mensen voor ons kiezen

Klanten kiezen voor onze privé tattoo studio in alphen aan den rijn om verschillende redenen. Allereerst zijn onze artiesten ervaren en allround, met jarenlange expertise in diverse tattoo-stijlen. Onze high-end studio biedt een gezellige en huiselijke sfeer, waar je je direct op je gemak voelt. Het gemak van gratis parkeren voor de deur maakt je bezoek nog fijner. Bovendien hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en nemen we alle tijd en ruimte die nodig is voor jouw tattoo. Zo komen we samen tot de perfecte tattoo. Bekijk ook onze blog op Tattooconventies.nl!

Het Tattoo studio Alphen team

tattoo studio alphen dave

MadeByDaves

Dave is een ervaren allround tattoo-artiest met een specialiteit in realisme, vooral in zwart-wit. Hij heeft een passie voor tekenen sinds zijn jeugd, en biedt jou een unieke ervaring waarbij uitgebreid de tijd wordt genomen. Dit resulteert altijd in prachtige tattoos en tevreden klanten!

tattoo studio alphen nikita

TattooDora

Nikita is een opkomend talent onder begeleiding van Dave. Ze specialiseert zich in dotwork mandala's en kleurrijke tattoos. Daarnaast beheerst ze ook andere stijlen. In de stoel bij Nikita voelt het echt als een dagje selfcare, ze laat je op je gemak voelen en heeft altijd een luisterend oor.  

danuta allround tattoo artieste

TattoosByDanuta

Danuta is een tattoo-artiest met ervaring in verschillende stijlen, waaronder New School, Neo Traditional, American Traditional, Black and Gray, en Realisme. Dankzij haar achtergrond in grafisch design en haar oog voor detail, ontwerpt ze unieke en prachtige tatoeages. Klanten waarderen haar om haar betrouwbaarheid, eerlijkheid en de tijd die ze neemt voor elke klant. Haar creativiteit en artistieke vaardigheden zorgen ervoor dat elke tatoeage een persoonlijk kunstwerk wordt.